Stjerneløb

Har I brug for en sjov og anderledes aktivitet til jeres teamdag, og kan I lide at konkurrere?
Her får I en fleksibel og sjov samarbejdsøvelse med garanti for grin undervejs.


Hvad er et Stjerneløb?
Med vores Stjerneløb, vil I blive udfordret i fem forskellige hæsblæsende discipliner.
Aktiviteten foregår i hold, og fokus er på at sætte en bred vifte af kompetencer i spil, så I får lov at opleve nye og uventede sider af hinanden.

Hvert hold får deres egen base og deres første opgave. For at løse opgaverne, skal informationer indhentes fra poster placeret i området omkring jer. Hvordan I styrer rollerne er op til jer, men skal I nå i mål før de andre hold, er det altafgørende, at jeres interne kommunikation og ansvarsfordeling fungerer.

Fokus er på hastighed og præcision i opgaveløsningen, og især sidstnævnte vil vise sig betydningsfuld, når den endelig stilling gøres op til sidst.

Hvor mange kan man være?
Vi kan klare alle gruppestørrelser og vil typisk dele jer ind i konkurrerende hold á 4-6 personer.

Det hele foregår hos jer
Vores Stjerneløb afvikles når det passer ind i jeres program og der hvor I allerede er, hvad end I er på kontoret eller ude i byen. I slipper derfor for besværet, tiden og udgifterne til transport, og kan fokusere på jeres arrangement.

Alt det praktiske
Eventet tager 90 minutter fra start til slut. Det er derfor oplagt som en udfordrende og underholdende tilføjelse til et fagligt program, hvor tiden skal udnyttes effektivt.

Vi tilbyder Stjerneløb på både dansk og engelsk.

Stjerneløb koster kr. 1.495,- ex. moms per hold på op til seks personer og vi kan afvikle lige så mange hold I har brug for. Dertil kommer en grundpris på kr. 2.500,- ex. moms uanset antallet af hold.

Vil du booke eller vide mere om vores Stjerneløb, kan du kontakte os her.Referencer

Vi havde en fantastisk eftermiddag med BrainBuzz. Kidnapningen og Forgiftningen havde vi valgt som udfordringer. Og udfordret blev vi! På den gode måde!

Fantastiske omgivelser, skønt vejr, total gennemtænkte opgaver og to super søde BrainBuzz’ere skabte en formidable ramme for vores seminar.

BrainBuzz kan klart anbefales herfra!

– Charlotte Bistrup, Dansk Svømmeunion

Havde en rigtig sjov og udfordrende eftermiddag med kollegaer hvor man opdager hvor forskelligt vi alle tænker.

– Ena Giorgi, Allerød Kommune

Vi prøvede “Forgiftningen” som firmaarrangement og havde en fantastisk underholdende time, hvor samarbejdsevne og logisk sans blev udfordret på den gode måde.

Vil helt klart anbefale arrangementet til andre. Vi fik folk som normalt ikke orker at deltage til at være med fordi arrangementet kunne lægges i forlængelse af arbejdsdagen og man ikke skulle til at transportere sig andetsteds hen.

Sjovt arrangement og professionelt udført. 🙂

– Bente Jensen, Rockwell Automation

Stor success med Brainbuzz’s mobile escape room!

Vi havde fornøjelsen af at have Brainbuzz på besøg på min arbejdsplads med deres mobile escape room. Det var en kæmpe succes! Ingen tidsspilde og et rigtigt sjovt event med opgaver af en god sværhedsgrad. Det kan klart anbefales!

– Søren Riis, APSIS

Virkelig sjov oplevelse med sjove gåder og uventede tvists. Det fik hjernecellerne på arbejde og pulsen op og pumpe. 🧠 Fed oplevelse! 💪

– Josefine Andersen, Hillerød Håndboldklub