Mysteriet om Carina

På med den ternede hat, frem med luppen og tænd op i lakridspiben!
I skal have fat i jeres indre detektiv, når I som team skal til bunds i “Mysteriet om Carina”


Her bliver I præsenteret for en sag, hvor få ting er hvad de giver sig ud for at være. En varm sommernat forsvinder Carina på 21 i Indre By. Politiet foretager en grundig efterforskning, men finder aldrig frem til sandheden bag Carinas forsvinden.

Alle sagens akter bliver nu givet til jer. Kan I finde frem til sandheden, og løse ”Mysteriet om Carina”?

Hvad går det ud på og hvor lang tid tager det?
Med ”Mysteriet om Carina” får I en sjov og nervepirrende team-aktivitet, hvor du og dine kollegers samarbejde bliver testet på helt ny måde. På 60 minutter får I en masse gode grin, et udfordrende mentalt puslespil og rig mulighed for at opleve nye sider af hinanden og jeres individuelle styrker.

Passer det til vores arrangement?
”Mysteriet om Carina” kan bruges som teambuilding, som afbræk i et fagligt program eller som en sjov aktivitet til afdelingens fredagsbar eller julefrokost.
Har I en time, fungerer “Mysteriet om Carina” som et fleksibelt og top-underholdende indslag, hvor jeres tid udnyttes optimalt og samtlige deltagere bliver sat i spil.

Vi er ret mange – kan vi lave det til en konkurrence?
Aktiviteten afvikles i hold af 4-6 snu detektiver, der konkurrerer om at nå bedst I mål med den rigtige forklaring på Carinas forsvinden.
I kan booke lige så mange hold I har brug for, og afvikle sideløbende for at se, hvem der i sidste ende scorer flest point for deres endelige rapport.

Alt det praktiske
Vi sender én kasse pr. hold direkte til jer, og aktiviteten kan afvikles uden forberedelse af nogen art.
Hver hold samles om deres kasse og når denne åbnes er I i gang.

Prisen er 1.195,- ex. moms per hold inklusiv forsendelse direkte til jer.

Vil du booke eller vide mere om “Mysteriet om Carina”, kan du kontakte os her.Referencer

Vi havde en fantastisk eftermiddag med BrainBuzz. Kidnapningen og Forgiftningen havde vi valgt som udfordringer. Og udfordret blev vi! På den gode måde!

Fantastiske omgivelser, skønt vejr, total gennemtænkte opgaver og to super søde BrainBuzz’ere skabte en formidable ramme for vores seminar.

BrainBuzz kan klart anbefales herfra!

– Charlotte Bistrup, Dansk Svømmeunion

Havde en rigtig sjov og udfordrende eftermiddag med kollegaer hvor man opdager hvor forskelligt vi alle tænker.

– Ena Giorgi, Allerød Kommune

Vi prøvede “Forgiftningen” som firmaarrangement og havde en fantastisk underholdende time, hvor samarbejdsevne og logisk sans blev udfordret på den gode måde.

Vil helt klart anbefale arrangementet til andre. Vi fik folk som normalt ikke orker at deltage til at være med fordi arrangementet kunne lægges i forlængelse af arbejdsdagen og man ikke skulle til at transportere sig andetsteds hen.

Sjovt arrangement og professionelt udført. 🙂

– Bente Jensen, Rockwell Automation

Stor success med Brainbuzz’s mobile escape room!

Vi havde fornøjelsen af at have Brainbuzz på besøg på min arbejdsplads med deres mobile escape room. Det var en kæmpe succes! Ingen tidsspilde og et rigtigt sjovt event med opgaver af en god sværhedsgrad. Det kan klart anbefales!

– Søren Riis, APSIS

Virkelig sjov oplevelse med sjove gåder og uventede tvists. Det fik hjernecellerne på arbejde og pulsen op og pumpe. 🧠 Fed oplevelse! 💪

– Josefine Andersen, Hillerød Håndboldklub