Klassiske events

OPLEV EN NERVEPIRRENDE KAMP MOD TIDEN I FORGIFTNINGEN

Forgiftningen er et intenst og anderledes event, der bedst kan beskrives som et mobilt escape room. Foran jer står en aflåst kuffert fuld af hemmeligheder. I løbet af 60 nervepirrende minutter, vil I forsøge at afdække kuffertens mysterier og måske finde kuren til den forgiftning, der har ramt jer. Forgiftningen bliver afviklet der hvor I er, og når det passer ind i jeres program.

LÆS MERE

OPKLAR SKOVENS DUNKLE MYSTERIER I KIDNAPNINGEN

Kidnapningen ved KolleKolle er en god gammeldags skattejagt med et twist. Eventet foregår i smukke omgivelser ved Furesøen, hvor I vil blive prøvet i en række svære, sjove og skæve opgaver, der vil lede jer rundt i det flotte område. Der er rigeligt at tage sig til for både øjnene, benene og hovedet og I vil få rig lejlighed til at opleve hinanden uden for de vante rammer.

LÆS MERE

OPDAG HELT NYE SIDER AF DINE KOLLEGER!

Har I lyst til at prøve Bingo på en helt ny måde? De tørre tal vi kender fra bingo er gemt væk - i kollegaBINGO skal pladen fyldes med gode historier og spændende facts om dig og dine kolleger. Du kommer til at lære dine kolleger lidt bedre at kende, mens du får chancen for at vinde i KollegaBINGO! KollegaBINGO kan både spilles online og hvis I er fysisk sammen.

LÆS MERE