Kidnapningen

En gruppe unge mennesker er forsvundet fra området omkring KolleKolle i Værløse.
Ingen har indtil nu haft held med at bringe dem tilbage og de pårørende beder nu jer om hjælp.

Tør I tage udfordringen op?

Her får I en oplevelse som vil udfordre jeres logiske sans, viden og evne til at samarbejde, samtidig med at I får oplevet den smukke natur i området omkring KolleKolle.

Kidnapningen ved KolleKolle er for 6-40 personer og varer 90-120 minutter.
Eventet finder sted i Værløse ved konferencecentret KolleKolle og vil være en underholdende og udfordrende tilføjelse til jeres faglige program.

Turen foregår i det smukke og kuperede naturområde omkring KolleKolle, hvor både skoven og søen bidrager til en flot ramme for dagen.

Kidnapningen ved KolleKolle koster kr. 3.995,- ex. moms per hold a 6-10 personer.
Er I flere, kan vi afvikle op til fire hold på én gang.

Vil du vide mere om Kidnapningen, kan du kontakte os her.

Referencer

Vi var afsted med bestyrelsen for privatsektoren i Dansk Magisterforening, og brugte turen som et sjovt afbræk fra et tæt program. Det var vi glade for! Opgaverne var lavet sådan, at alle kunne være med, men at vi også kunne sætte vores styrker i spil på forskellige tidspunkter. Samtidig fik vi anledning til at nyde den smukke natur i området omkring Kolle Kolle.

Kort sagt: En god oplevelse som styrkede både hjerne, bentøj og sammenhold.

– Julia Hunt, Dansk Magisterforening

Vi havde en fantastisk eftermiddag med BrainBuzz. Kidnapningen og Forgiftningen havde vi valgt som udfordringer. Og udfordret blev vi! På den gode måde!

Fantastiske omgivelser, skønt vejr, total gennemtænkte opgaver og to super søde BrainBuzz’ere skabte en formidable ramme for vores seminar.

BrainBuzz kan klart anbefales herfra!

– Charlotte Bistrup, Dansk Svømmeunion