Online Fredagsbar

I denne tid er det blevet endnu tydeligere, hvor vigtigt det er at mødes og grine sammen – og med vores Online Fredagsbar kan det lade sig gøre, uanset hvor I er!


Hvad er Online Fredagsbar?
Online Fredagsbar er lavet til jer med kontorer på tværs af landsdele og jer der lige nu arbejder hjemmefra. Vi sender jer hver et happy meal for voksne – en pakke med godter samt tre forskellige sjove aktiviteter, der kan udføres i fællesskab online.

Hvad er der i pakken?
Pakken indeholder snacks og drikkevarer samt tre sjove aktiviteter lavet specielt til jer. Aktiviteterne vil kræve både kommunikation og samarbejde – og give jer rig mulighed for at grine sammen. Simple instruktioner følger med i alle pakker, så alt er nemt og lige til at gå til. Som eksempel kan nævnes ”Kend din Kollega”, der lader deltagerne dyste i deres viden (og antagelser) om hinanden.

Hvad kræver det?
Vi står for hyggen – I sørger blot for indkaldelse til et online-møde 🙂

Alt det praktiske
Grundprisen er kr. 995,- for arrangementet samt deltagerpris på kr. 239,- pr. person inkl. forplejning
(priserne er ex. moms og forsendelse).

Arrangementet kan afvikles på både dansk og engelsk.

Husk at bestille jeres arrangement i god tid- så alle kan nå at få deres personlige pakke. 

Vil du vide mere om hvordan vi kan gøre jeres online-møde til en virtuel fredagsbar du husker, kan du kontakte os her.Referencer

BrainBuzz har lavet et genialt koncept til afdelingsarrangementer (Online Fredagsbar), når nu man ikke kan mødes fysisk. Øl, sodavand, G&T, chips og sjov og spas i form af spil. Det fungerede rigtigt fint for 17 mennesker på teams

– Lars Thielsen, COOP Danmark

Jeg savnede inspiration til et godt virtuelt x-mas event og blev ledt i retning af BrainBuzz, der til fulde levede op til – og endda overgik mine forventninger. Vi var 17 deltagere på MS Teams der hyggede i små to timer på en uformel, men hyggelig og ekstremt underholdende måde. Det var en super erstatning for et fysisk socialt arrangement, givet de gældende restriktioner.

– Casper Andersen, Ørsted