Forgiftningen

Er I klar på at få jeres samarbejde testet på en helt ny og anderledes måde?
Med vores mobile escape room Forgiftningen får I en sjov og intensiv udfordring.


Hvad er Forgiftningen?
Med Forgiftningen får I en intens og konkurrencepræget oplevelse. Her vil jeres logik, hurtighed og samarbejde blive testet til det yderste i kampen for at skaffe en kur til den dødelige forgiftning, der har ramt jer. I dette mobile escape room vil I opleve dragende mysterier og masser af spænding!

Hvor mange kan man være?
I Forgiftningen bliver I delt op i 1-7 hold a 4-6 personer. Hvert hold vil hver især kæmpe for først at finde kuren, og dermed sikre både overlevelse og den eftertragtede plads øverst på podiet. Arrangementet lægger op til intens konkurrence holdene imellem, og vil udfordre selv de skarpeste hoveder.

Hvad går det ud på?
Forgiftningen stiller dig og dine kolleger en lang række sjove og anderledes opgaver. Opgaverne varierer i type og sværhedsgrad og sætter en bred vifte af evner på prøve.
Løber man ind i problemer, er der hjælp at hente, men det efterlader en grim plet på diplomet, og hvem ved – måske en straf at betale til ens konkurrenter, når spillet er forbi?

Det hele foregår hos jer
Da Forgiftningen er et mobilt escape room, foregår det hele hos dig, hvad end du er på kontoret eller ude i byen. Det afvikles hos jer, når det passer ind i jeres program. Du slipper derfor for besværet, tiden og udgifterne til transport, og kan fokusere på dit arrangement.

Alt det praktiske
Eventet tager 90 minutter fra start til slut. Det er derfor oplagt som en udfordrende og underholdende tilføjelse til et fagligt program, hvor tiden skal udnyttes effektivt.

Vi tilbyder Forgiftningen på både dansk og engelsk.

Priser
Forgiftningen koster kr. 1.995,- ex. moms for et hold på op til seks personer og vi kan afvikle op til syv hold på én gang. Dertil kommer en grundpris på kr. 2.000,- ex. moms uanset antallet af hold.

Vil du booke eller vide mere om Forgiftningen, kan du kontakte os her.Referencer

Vi havde en fantastisk eftermiddag med BrainBuzz. Kidnapningen og Forgiftningen havde vi valgt som udfordringer. Og udfordret blev vi! På den gode måde!

Fantastiske omgivelser, skønt vejr, total gennemtænkte opgaver og to super søde BrainBuzz’ere skabte en formidable ramme for vores seminar.

BrainBuzz kan klart anbefales herfra!

– Charlotte Bistrup, Dansk Svømmeunion

Havde en rigtig sjov og udfordrende eftermiddag med kollegaer hvor man opdager hvor forskelligt vi alle tænker.

– Ena Giorgi, Allerød Kommune

Vi prøvede “Forgiftningen” som firmaarrangement og havde en fantastisk underholdende time, hvor samarbejdsevne og logisk sans blev udfordret på den gode måde.

Vil helt klart anbefale arrangementet til andre. Vi fik folk som normalt ikke orker at deltage til at være med fordi arrangementet kunne lægges i forlængelse af arbejdsdagen og man ikke skulle til at transportere sig andetsteds hen.

Sjovt arrangement og professionelt udført. 🙂

– Bente Jensen, Rockwell Automation

Stor success med Brainbuzz’s mobile escape room!

Vi havde fornøjelsen af at have Brainbuzz på besøg på min arbejdsplads med deres mobile escape room. Det var en kæmpe succes! Ingen tidsspilde og et rigtigt sjovt event med opgaver af en god sværhedsgrad. Det kan klart anbefales!

– Søren Riis, APSIS

Virkelig sjov oplevelse med sjove gåder og uventede tvists. Det fik hjernecellerne på arbejde og pulsen op og pumpe. 🧠 Fed oplevelse! 💪

– Josefine Andersen, Hillerød Håndboldklub