Forgiftningen

Med Forgiftningen får I en intens og konkurrencepræget oplevelse. Her vil jeres logik, hurtighed og samarbejde blive testet til det yderste i kampen for at skaffe en kur til den dødelige forgiftning, der har ramt jer. I dette mobile escape room vil I opleve dragende mysterier og masser af spænding!

I Forgiftningen bliver I delt op i 1-7 hold a 4-6 personer. Hvert hold vil hver især kæmpe for først at finde kuren, og dermed sikre både overlevelse og den eftertragtede plads øverst på podiet. Arrangementet lægger op til intens konkurrence holdene imellem, og vil udfordre selv de skarpeste hoveder.

Opgaverne varierer i type og sværhedsgrad og sætter en bred vifte af evner på prøve.
Løber man ind i problemer, er der hjælp at hente, men det efterlader en grim plet på diplomet, og hvem ved – måske en straf at betale til ens konkurrenter, når spillet er forbi?

Da Forgiftningen er et mobilt escape room, foregår det hele hos dig, hvad end du er på kontoret eller ude i byen. Det afvikles hos jer, når det passer ind i jeres program. Du slipper derfor for besværet, tiden og udgifterne til transport, og kan fokusere på dit arrangement.

Eventet tager 90 minutter fra start til slut. Det er derfor oplagt som en udfordrende og underholdende tilføjelse til et fagligt program, hvor tiden skal udnyttes effektivt.

Vi tilbyder Forgiftningen på både dansk og engelsk.

Forgiftningen koster kr. 3.995,- ex. moms for et hold på op til 6 personer.
Efterfølgende hold koster kr. 1.995,- ex. moms og vi kan afvikle op til syv hold på én gang.

Vil du booke eller vide mere om Forgiftningen, kan du kontakte os her.