Det Store Kup

Spil med i den ultimative omgang “politi og røvere”, når internationale diamanttyve og hoffets sikkerhedsfolk mødes i en kamp om kronjuvelerne i Det Store Kup.


Under dække som diplomater, har internationale diamanttyve infiltreret hoffets sikkerhedsfolk for at stjæle kronjuvelerne fra Rosenborg Slot under den stort opsatte ”Royal Week”-festival.

I en opdateret version af ”politi og røvere” får I hver især en rolle i spillet om kronjuvelerne. Hver især kender I dog kun jeres egen identitet, så hvem er på dit hold og hvem tør du stole på?

Hvad går det ud på?
Det Store Kup er et interaktivt og intenst spil for 10-30 deltagere, hvor alle får en hemmelig identitet som røver, vagt eller noget helt tredje. Gennem samtale og forhandling skal I prøve at finde ud af, hvem der er hvem, uden selv at dele for meget information.

Det Store Kup er delt i tre akter, og historien ændrer sig løbende, baseret på hvorvidt de gode eller de onde løber afsted med sejren i de enkelte runder.

Kan det sammenlignes med noget jeg har prøvet før?
Det Store Kup er social deduktion. Der skal tænkes logisk, samarbejdes og forhandles, hvis man skal regne ud, hvem der er på samme hold.

Fokus er på en høj grad af interaktion mellem spillerne, og da aktiviteten laves stående, mens man går rundt mellem hinanden, får man rig lejlighed til at mødes og tale med alle sine kolleger.

Er det svært og hvor lang tid tager det?
Vi spiller tre spil på samlet set en time og det er lige til at gå til.

Første spil er kort og simpelt og indeholder kun de grundlæggende roller og regler.
Andet og tredje spil stiger i længde, og her tilføjes der nye sjove roller og særlige individuelle missioner, som kun den enkelte spiller kender.

Alt det praktiske
Fra introduktion til vinderceremoni tager Det Store Kup i alt 75 minutter.

Aktiviteten laves der hvor I er, hvad end I er på kontoret, på konference eller andetsteds, og hvis solen skinner, kan vi også være udendørs.

Priser
Prisen for Det Store Kup er kr. 149,- ex. moms per deltager samt en grundpris på kr. 2.000,- ex. moms uanset antallet.

Vil du booke eller vide mere om “Det Store Kup”, kan du kontakte os her.Referencer

Vi havde en fantastisk eftermiddag med BrainBuzz. Kidnapningen og Forgiftningen havde vi valgt som udfordringer. Og udfordret blev vi! På den gode måde!

Fantastiske omgivelser, skønt vejr, total gennemtænkte opgaver og to super søde BrainBuzz’ere skabte en formidable ramme for vores seminar.

BrainBuzz kan klart anbefales herfra!

– Charlotte Bistrup, Dansk Svømmeunion

Havde en rigtig sjov og udfordrende eftermiddag med kollegaer hvor man opdager hvor forskelligt vi alle tænker.

– Ena Giorgi, Allerød Kommune

Vi prøvede “Forgiftningen” som firmaarrangement og havde en fantastisk underholdende time, hvor samarbejdsevne og logisk sans blev udfordret på den gode måde.

Vil helt klart anbefale arrangementet til andre. Vi fik folk som normalt ikke orker at deltage til at være med fordi arrangementet kunne lægges i forlængelse af arbejdsdagen og man ikke skulle til at transportere sig andetsteds hen.

Sjovt arrangement og professionelt udført. 🙂

– Bente Jensen, Rockwell Automation

Stor success med Brainbuzz’s mobile escape room!

Vi havde fornøjelsen af at have Brainbuzz på besøg på min arbejdsplads med deres mobile escape room. Det var en kæmpe succes! Ingen tidsspilde og et rigtigt sjovt event med opgaver af en god sværhedsgrad. Det kan klart anbefales!

– Søren Riis, APSIS

Virkelig sjov oplevelse med sjove gåder og uventede tvists. Det fik hjernecellerne på arbejde og pulsen op og pumpe. 🧠 Fed oplevelse! 💪

– Josefine Andersen, Hillerød Håndboldklub